Novi Sad
09.07.2012.
07:23 > 10:39
Svakog dana najmanje jedna Novosađanka pozove policiju jer je muž zlostavlja.
  • novosadjanka

    10.07.2012 07:48
    nema nikakvih opravdanja za nasilje!!!
    ne u zatvor ,u kamenolom!!!
  • mak

    09.07.2012 19:06
    psihopate.......
    TO SU BALKANCI !!!
    DA SE ZNA KO NOSI PANTALONE !!!
    Lično bih im sekla ruke !!!
  • Tijana

    09.07.2012 11:09
    Žena nosi dete u stomaku devet meseci. Žena trpi bolove pri porođaju da bi donela na svet novo živo biće (među kojima je i to ,,muško'' koje zloostavlja svoju ženu)! Žena brine o detetu i kada spava i kad je budna do kraja njenog života! Muškarac koji digne ruku na ženu ne poštuje majku koja ga je na svet donela!
    @Novosađanka:
    Ako je muž nezadovoljan stanjem u državi neka tuče i maltretira državu, a ne ženu, jer mu žena nije kriva što ne dobija platu! Dosta sa zamenama teza!
  • 09.07.2012 09:54
    DASA
    komentari su standardni, opet ima pametnjakovica koji za nasilje nad zenama krive same zene, ili drzavu, krizu, politicare, klimu, temperaturu, pad dinara, zdravstvo, skolstvo, los tv program... Gospoda imaju opravdanje sto biju, uzas. A posle se svi pitate zasto zene ne prijavljuju nasilje, pa zbog VASIH NAKARADNIH STAVOVA O NASILJU prema zenama!!!!!!
  • Novosadjanka

    09.07.2012 09:27
    Pitanje...
    Gospodo draga, koliko zloupotreba ce ovde biti,piatnje je sad.... Kazite Vi meni kada muz nema psoao, kada dodje kuci i kada zena i deca traze da jedu... sta on da im kaze, engleski FUCK OFF... kada isti ti koji se kao zalazu za prava zena kada trebaju te zene da se zaposle se prave ludi i dodeljuju subvencije onome koim plati vise... Ovo je sramota... prosto se politicari utrkuju da nas ubede kako se kao brinu a pokradose sve i ostavise ljude bez icega... zar se zaista niko ne pita zasto je toliki porast nasilja svuda...? Da to nema neke veze sa lopovlukom, korupcijom? Unistenim zdarvstvom, skolstvom? Ugasenim fabrikama, stalnim mobingom...?
  • Jasta

    09.07.2012 09:19
    Ko na svoju zenu digne ruku, kao na sebe da je digao, jer on taj koji je istu birao. Ko bi da bije, neka ostane u svojoj kategoriji, slabici ne mogu reci istrpeti pa odma biju.
  • 09.07.2012 08:18
    eeeee
    a jeste li se zapitali koliko je zloupotreba prilikom prijavljivanja nasilja. Naravno da je, na žalost, više pravih prijava. Zar nije jasno da žene koje povuku prijavu u najvećem broju slučajeva su tu mogućnost iskoristile u ratu protiv muževa, na najgori mogući način. Treba procesuirati i one koji to rade.
  • jova limanac

    09.07.2012 07:48
    U Engleskoj, kada neko pozove policiju zbog svađe u porodici, bez obzira da li ej to neko od učesnika svađe, nego ko stanuej sa njima, komšija, ili ko već, kada policija dođe, mora obavezno nekoga od učesnika u svađi da privede. Makar se sve smirilo i sve bilo bez posledica, neko mora da se provoza policijskim kolima do stanice i da tamo provede neko vreme. Pa makar se muž i žena dogovarali međusobno, izvlačili slamku i sl, ali neko mora da se provoza sa organima.
    Posle toga svako dvaput razmisli da li će uopšte da podvikne, a kamoli da udari nekog, jer će sav komšiluk, kolege sa posla, itd. upirati prstom u njega/nju, govoreći "eno ga onaj/je ona što ga/ju je privodila policija onomad", a usput će upoznati "fino" društvo u pritvoru, pa će poželeti da se seldeći put ne druži sa njima...
  • LuLu

    09.07.2012 07:32
    Sramota! Poremeceni odnosi u ovom gradu potpuno!
    Sve bih ja naslinike u zavtor po kratkom postupku pa tamo da ih malo presaviju neki
    obicne p*cke kad na slabije dizu ruku
    Fuj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna